Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vuoraa vuoan (Ø 22) pohja leivinpaperilla. Paloittele suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa noin 30 sekuntia kerrallaan, välillä sekoitellen. Voin ja suklaan voi sulattaa myös vesihauteessa.
Sekoita yhteen jauhot, suola, leivinjauhe ja sooda.
Vatkaa isossa kulhossa haalean suklaaseoksen joukkoon sokeri, öljy, tuorejuusto ja lopuksi munat.
Lisää jauhot parissa erässä. Älä vatkaa pitkään. Kääntele lopuksi joukkoon pakkaskuivatut vadelmat. Kaada taikina voideltuun vuokaan, tasoita pinta ja nosta uuniin noin 40-50 minuutiksi, kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku ylösalaisin ja anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrutekreemi. Kaada jauhe kulhoon ja vatkaa joukkoon pakkauksen ohjeesta poiketen 5 dl maitoa. Jatka pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa kermavaahto kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita se tasaisesti kreemin joukkoon. Ota noin 2 dl kreemiä sivuun ja lusikoi pursotinpussiin. Nosta hetkeksi jääkaappiin. Jos haluat erilaisia pursotuksia, käytä kahta tai kolmea eri tyllaa ja pursotinpussia.
Levitä kreemi jäähtyneen, mieluiten jääkaappikylmän kakun päälle. Pursota kakun päälle pursotukset köynnösmäiseen muotoon ja asettele Rose&Gold -koristeet.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut